Si estàs pensant a comprar una taula de fusta per al teu menjador però no saps per on començar, no et preocupis. Sabem que hi ha molts factors que influeixen a l’hora de comprar un moble de fusta massissa, com poden ser la qualitat, el preu o l’estil de la fusta. És per això que avui volem ajudar-te a trobar la taula de fusta massissa que encaixi perfectament amb el teu menjador.

Fixa un pressupost

El primer de tot que has de considerar és quant estàs disposat a posar de la teva butxaca per a aconseguir la taula de fusta dels teus somnis. Existeixen diversos rangs de preus en els mobles de fusta massissa, sobretot depenent de la seva tipologia. En general, les fustes dures com la noguera, la caoba o el roure solen ser més cares a causa del seu creixement lent, la qual cosa aconsegueix que siguin fustes més resistents. Si el teu pressupost és més baix, pots optar per fustes toves com el pi o el bedoll.No obstant això, l’estètica d’una fusta tova sempre serà inferior, ja que necessita de processos d’acabat per a fer-la relluir.

Decideix un estil

Tot dependrà també de l’estil que hagis decidit per a la teva taula de menjador. No serà el mateix un ambient rústic o clàssic, que un de disseny més modernista. En cas que aquest sigui el teu estil, et recomanem taules amb acabats més refinats i polits.

Si pel contrari, t’agrada més l’estil rústic, et recomanem taules amb acabats menys llisos, on es destaquin molt les vetes naturals de la fusta i la rugositat que li dóna aquesta presència imponent estigui on estigui. Aquí tens alguns exemples.

 

MESA TRONCO ENTERO SAMANAEA SAMAN #2 COLOMBIA

TAULA TRONC SENCER SAMANAEA SAMAN #2 COLOMBIA

 

MESA TRONCO NOGAL PERU

Tingues en compte la qualitat

Per molt que el teu pressupost sigui baix, si vols tenir la taula de fusta perfecta per al teu menjador has de tenir sempre en compte que la seva qualitat sigui òptima. Per a això, cuida tots els detalls com els acabats de les vores, la resistència de la fusta a ralladures, taques… Tot això farà que donis amb la taula perfecta i no hagis de preocupar-te perquè et doni problemes.

Si vols veure més taules de fusta massissa per a menjadors, visita el nostre catàleg aquí.

This post is also available in: Castellà

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *