Per sentir la nostra casa com la llar ideal és essencial que cada espai estigui adaptat a les nostres necessitats i desprengui un ambient càlid i acollidor. Per això la decoració juga un paper indispensable a l’hora de decidir com serà la nostra llar i cadascuna de les seves habitacions. Si bé se sol pensar molt en el menjador o l’habitació principal, hi ha un espai que no hem de deixar mai de banda: el bany. Com a Elia Tables som amants dels mobles de fusta massissa i de tot allò rústic, et portem avui unes quantes idees de decoració rústica per a banys per inspirar-te.

Bàsic en decoració rústica: la fusta massissa

Si per alguna cosa es caracteritza la decoració rústica és perquè mai pot faltar un moble o taula de fusta massissa. En el cas dels banys no serà diferent. La fusta aporta aquest toc natural a l’ambient. Pots integrar-la en un moble tipus prestatgeria, en el mirall o fins i tot afegir elements decoratius com una escala on penjar les tovalloles.

 TAULELL TRONC NOGUER EUROPEU 5 | TAULELL PER BANY

El taulell rústic perfecte per a banys

El taulell del nostre bany és una cosa que no podem deixar de banda. Si vols que sigui impactant i deixi a tots els teus convidats atònits, decideix-te per un taulell de fusta massissa per al teu bany. El joc de la fusta amb el blanc o fins i tot el negre és una combinació ideal en decoració rústica per a banys i una cosa que mai passarà de moda. A més, et permet afegir altres elements que aportin color a l’habitació com les flors o les plantes i altres accessoris com són la sabonera o el got per al raspall de dents.

ENCIMERA TRONCO PARA BAñO DE NOGAL EUROPEO #5TABLERO TRONCO NOGAL ITALIA

Combina allò rústic amb allò modern

Rústic i actual o modern no són antònims. La combinació de tots dos dóna lloc a ambients realment agradables, plens de llum i molt d’acord amb les tendències en decoració dels últims anys. Pots comprovar-ho en les imatges que et deixem a continuació.

 

Si vols descobrir els nostres taulells de bany de fusta massissa pots fer-ho entrant en el nostre catàleg o fent clic aquí. Esperem que t’hagin agradat aquestes idees!

This post is also available in: Castellà

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *