Les noces són un moment molt especial, carregat d’emocions. Un dia per a recordar sempre i que ha d’estar molt ben planejat. És per això que durant l’organització del vostre casament, heu de parar esment a la decoració de les taules, ja que els convidats estaran bona part del temps en elles: durant el menjar, en el tall del pastís… Per això, des d’Elia Tables, us hem preparat una recopilació de les millors idees per a la decoració de les taules del vostre casament. Som-hi!

Omplir-les d’espelmes

Les espelmes són un element decoratiu gairebé indispensable per a les noces, us ajudaran a crear una atmosfera màgica per a la tarda-nit de la vostra celebració.

Les podeu incloure en els centres de les taules de fusta massissa o penjades en els arbres per a il·luminar i donar calidesa. Us recomanem utilitzar espelmes blanques amb un toc de color i es poden combinar amb flors o porta espelmes, qualsevol de les dues opcions pot encaixar a la perfecció.

Vestir-les de color

Aprofiteu la infinita quantitat de colors que existeix per a la decoració de taules de casament. Trieu tot tipus de plantes i flors de gammes cromàtiques diferents i combineu-les amb els elements de la taula de fusta… arrisqueu!

Ambientar-les en un lloc paradisíac

Una proposta que ens fascina és poder teletransportar-nos, un dia tan important com el del nostre casament, a un lloc paradisíac sense haver d’agafar ni un sol avió. Per a això heu de fer un recull de tots aquells elements que us facin somiar amb aquest lloc: fulles de palmera, sorra, petxines… i decorar els mobles, taules o taulers de fusta massissa que aneu a necessitar.

Fer-les molt rústiques

Apostar per un estil natural i senzill on els colors càlids i les flors siguin els elements principals sempre és un encert!

Enlluerneu als vostres convidats triant taules de fusta massissa i eviteu que portin estovalles, ja sabeu que menys inevitablement és més. També, tingueu en compte que per a aconseguir un estil rústic heu de cuidar els detalls de decoració en les taules de casament; trobant l’equilibri entre els elements naturals i la seva col·locació.

 

This post is also available in: Castellà

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *