Exposició de mobiliari de troncs Barcelona | interihotel 2019

Gràcies a tots!

EXPOSICIO MOBILIARI TRONCS BARCELONA INTERIHOTEL 2019 | STAND ELIA TABLES

La nostra primera presència a la Fira Interihotel BCN2019 només la podem considerar un èxit per a nosaltres.

Ja des de l’inici vam veure que el nostre mobiliari de troncs sencers generava força interès. CENFIM, l’entitat organitzadora, ens va convidar a participar amb el nostre producte en diferents espais, com la zona de recepció de la fira i en les zones de treball i de reunió del seu estand corporatiu. Després el Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya també va interessar-se per les nostres peces i ens proposava de col·laborar en el seu espai. I finalment, Tarruella Trenchs Studio ens convidava a tenir presència en la seva Concept Room a través del mobiliari de la seva proposta Zen.

Amb tot plegat la fira obria amb la presència de mobiliari d’Elia en moltes ambientacions i que foren l’exemple ideal, durant tota la l’exposició, de com els nostres productes s’adapten a diferents necessitats d’estil i funció. Més enllà del nostre estand corporatiu, on teníem diverses mostres de fustes i troncs sencers aplicats al mobiliari, les peces dels altres espais explicaven a la perfecció com podem oferir les peces de mobiliari acabades i, seguint les directrius dels equips de disseny dels espais, instal·lar-les en l’espai final per al seu ús.

Diferents peces de mobiliari que van des de taules altes amb potes dissenyades per nosaltres, revestiments de separadors fets de seccions de tronc de roure, taules de treball i de reunió, estructura i capçal de llit en roure, moble baix de 5,90m d’una peça sencera de roure, etc. Un conjunt que, en paraules del propi estudi encarregat del disseny de l’habitació d’hotel, fou centre d’atracció per la seva dimensió i bellesa.

I tot això sumat a la gran quantitat de públic que ens va demanar informació sobre el nostre funcionament, serveis i producte. Un interès que ens fa estar molt contents i motivats per continuar treballant amb un producte que aixeca admiració allà on s’exposa.

Moltes gràcies als que ens vau visitar i aquí us deixem algunes imatges de la fira perquè gaudiu de les ambientacions on vam participar.

Fins aviat!

This post is also available in: Castellà