MUEBLE PARA BAÑO - TRONCO FRESNO

Decorar i decidir l’estil que donarem a les diferents estances de la nostra llar no és senzill. Pero el que més es complica és sobretot la tria dels mobles. N’hi ha de tants tipus de materials, colors i formes diferents que a vegades no saps per on tirar. Per si encara no ho tens decidit, t’explicarem avui 7 raons de per què hauries de triar mobles de fusta massissa, un encert total per posar qualsevol tipus de llar.

1.Per la seva gran resistència

Es coneix que els mobles fets de fusta massisa són els més durs i resistents gràcies, precisament, a la qualitat que té la fusta massissa. Això es deu principalment al fet que la fusta no passa per cap procés de tractament, cosa que permet que conservi totes les seves característiques i qualitats naturals. També és el que fa que aquest tipus de mobles tinguin preus més elevats. Però val a dir que són una molt bona inversió, ja que si els cuides, resisteixen pràcticament intactes tota la vida.

2.Aporten molta calidesa a la llar

No hi ha cap dubte que un moble de fusta massisa aporta calidesa a qualsevol espai. Els colors de la fusta natural fan que les habitacions de la llar es vegin acollidores i aconsegueixen un ambient més agradable que els mobles fets a partir de materials sintètics.

3.Per la seva bellesa natural

Juntament amb la calidesa que parlàvem al punt anterior s’hi suma la gran bellesa natural d’aquests mobles de fusta massisa. No passen per cap tractament previ, amb la qual cosa mantenen al natural les fibres, les vetes, les diferents tonalitats… cosa que els aporta una bellesa inigualable a més de convertir cada peça en única. No trobaràs dos mobles de fusta massissa iguals.

4.Són reguladors de la humitat

Un altre motiu de per què triar mobles de fusta massissa és perquè mantenen el seu estat natural, amb la qual cosa els seus porus no es veuen recoberts per cap tipus de substància i això els permet absorbir la humitat. Tant si hi ha un excés d’humitat a l’ambient com si el clima és sec, aquest tipus de mobles són capaços de regular-la amb la seva absorció o el seu desprendiment. Això és molt important per a dormitoris per exemple.

5.Tenen un manteniment senzill

Tot i  que els mobles de fusta massissa requereixen un manteniment mínim per tal de conservar-los en el millor estat durant més temps, netejarlos o repararlos resulta una tasca molt senzilla.

EXPOSICIO MOBILIARI TRONCS BARCELONA INTERIHOTEL 2019 | STAND CINFEM - TAULA REUNIÓ IROKO DETALL

6.Hi ha una infinitat de fustes diferents

Tens mobles de fusta massissa de pi, roure, noguer… de mil arbres diferents, amb la qual cosa tens un gran ventall per triar. Això t’ajudarà molt a l’hora de definir el teu estil i fer que lligui bé amb la decoració de casa teva. La fusta massissa és un material que mai passa de moda i que es pot adaptar fàcilment a qualsevol tendència en decoració.

7.La fusta és un material ecològic

No cal dir que en apostar per un moble de fusta massissa estem apostant per un material que no fa mal al medi ambient, sobretot si prové d’origen certificat. Pots aprendre més sobre què és el sistema de certificació forestal aquí. També pel fet que no és un material processat ni sintètic, amb la qual cosa es pot reciclar.

TAULA TRONC MAMBODE

This post is also available in: Castellà

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *